West-Vlaamse C-Hotels krijgen er deze zomer nog twee broertjes erbij

C-Hotels lanceert binnenkort twee nieuwe hotels en breidt een bestaand hotel uit. Deze grote plannen worden aangekondigd na een succesvol 2018. Zowel de bestaande hotels deden het geweldig, maar ook het splinternieuwe Upstairs Hotel bleek een schot in de roos en is ondertussen dé nieuwe vaste waarde aan de Belgische kust. Het aanbod van C-Hotels breidt ook in 2019 sterk uit. Momenteel kan je langs de Belgische kust een keuze maken uit zeven C-Hotels. Dit is goed voor een 430-tal kamers. In Juni dit jaar wordt dit aantal verhoogd tot 550 units.

Naast het nieuwe viersterren-hotel Cocoon in Oostende, telt ook De Panne er een nieuwe telg bij: C-Hotels Continental. Naast de opstart van deze twee hotels, wordt ook het bestaande C-Aparthotel Zeegalm uitgebreid tot een volwaardig hotel met 20 nieuwe kamers, een nieuw receptiegebouw en een uniek natuurzwembad. Deze uitbreidingen kaderen perfect in de ambitieuze groei die de groep voor ogen heeft.

C-Hotels Continental De Panne

In het hart van de historische Dumontwijk vindt je C-Hotels Continental terug. Ideaal gelegen vlakbij de zeedijk en het rustieke centrum. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in een hedendaagse interpretatie van Art Nouveau. Achter de historische gevel schuilen 40 elegante kamers. C-Hotels Continental is de perfecte uitvalsbasis voor een strandvakantie, maar is daarnaast de ideale locatie om te shoppen, dineren of het ontdekken van kunst, cultuur en ontspanning. Het gebouw dateert van 1904 en werd ontworpen door architect Albert Dumont (cfr: Dumontwijk). Na een complete renovatie is dit beschermd gebouw in ere hersteld en stap je bij het binnenkomen letterlijk mee in de geschiedenis van dit iconisch hotel!

 

logo Flow Hospitality Group

Copyright Flow Hospitality Group © All Rights Reserved