Andromeda wint award 'Best Hotel Overland'

OOSTENDE 6 maart 2023 - Hotel Andromeda, het iconische hotel in Oostende aan de Belgische kust, heeft de prestigieuze TUI Global Hotel Award gewonnen voor Best Hotel Overland. Deze award erkent de uitmuntendheid van het hotel in het bieden van uitzonderlijke service aan gasten en het leveren van onvergetelijke ervaringen.

De TUI Global Hotel Awards zijn ontworpen om hotels wereldwijd te erkennen voor hun inzet voor gastvrijheid en klantenservice. De uitreiking van de awards ging dit jaar door in Berlijn en wordt geselecteerd uit meer dan 13.000 hotels uit 180 bestemmingen van over de hele wereld. Het winnen van deze award is een enorme prestatie voor Hotel Andromeda, dat bekend staat om zijn luxe accommodaties, prachtige wellness en adembenemend uitzicht op de Noordzee.

Zaakvoerders Xavier Vercaemst en Inge Decuypere zijn vereerd om deze prijs te ontvangen en zijn dankbaar voor de erkenning van hun focus op klantenservice en gastvrijheid. Het winnen van deze award is het bewijs van ons harde werk en toewijding om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden tijdens hun verblijf bij ons.

Hotel Andromeda beschikt over 111 comfortabele kamers en suites, allemaal prachtig ingericht. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder een prachtige wellness met zwembad, stoombad, sauna’s en jacuzzi. Het hotel biedt ook een uitstekend ontbijtbuffet met adembenemend zicht op zee en een gezellige bar waar je ’s avonds kan genieten van een prachtige zonsondergang.

De TUI Global Hotel Award voor Best Hotel Overland is een bekroning op het werk van Hotel Andromeda en bevestigt nogmaals de status als een van de beste hotels aan de Belgische kust. Met zijn warme gastvrijheid en ongeëvenaarde locatie aan de Noordzee, blijft Hotel Andromeda een favoriet voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe en ontspannen vakantie.

logo Flow Hospitality Group

Copyright Flow Hospitality Group © All Rights Reserved