Seminaries & Events

We make meetings work

vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee

Om de creativiteit en productiviteit te bevorderen is vergaderen in een andere setting altijd een pluspunt. Wij bieden verschillende vergaderzalen aan, waaronder enkele met uitzicht op zee. Deze uiterst unieke ervaring maakt het mogelijk om uw meetings te combineren met tal van activiteiten. Een strandwandeling, een teambuilding activiteit of zelfs een uitgebreid diner bij ondergaande zon! 

overnachten

Overnachten

Om met volle focus aan de vergadering te beginnen, is het belangrijk dat u een goede nachtrust geniet. Combineer het gebruik van onze vergaderzalen met een overnachting in het hotel. Zo vermijd u niet alleen de files door de avond ervoor in te checken, maar kunt u, samen met de collega's, de dag beginnen met een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet. Zo bent u volledig klaar voor een productieve dag boordevol inspiratie!

Onze vergaderzalen

andromeda vergaderzalen

C-Hotels Andromeda

OOSTENDE

Fast wifi, beamer of TV, modular setup, music installation, reception, catering, coffee corner, entertainment, pool & wellness, C-Bar.

  • 7 vergaderzalen
  • Tot 150 personen
  • Zeezicht
upstairs vergaderzalen

Upstairs Hotel

OOSTENDE

Fast wifi, TV screens, reception, catering, social hubs with entertainment & Afterwork

  • 4 vergaderzalen
  • Tot 80 personen
burlington vergaderzalen

C-Hotels Burlington

OOSTENDE

wifi, beamer, modular setup, reception, catering

  • 2 vergaderzalen
  • Tot 60 personen
etenendrinken

Catering

Om de dag door te komen is het belangrijk om uw innerlijke mens te versterken met evenwichtige en gezonde voeding. Tijdens de pauzes bieden we naast de onmisbare koffie ook een aanbod van thee, gezonde fruitwaters, yoghurt, cake, koeken, fruit... De middagpauze wordt bepaald volgens uw wens. Een snelle lunch met belegde broodjes en soep tot een uitgebreid koud of warm buffet met vis, vlees en tal van groentenbereidingen. Hierbij houden we uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen van uw collega's. 

tarieven_bedrijven

Tarieven voor bedrijven

Als bedrijf geniet u het ganse jaar door van vaste, aangepaste prijzen. Dit maakt het mogelijk om aan democratische tarieven de gewenste vergaderzalen te combineren met overnachtingen. Wij bieden verschillende kamertypes aan, met of zonder zeezicht. De prijzen zijn standaard met ontbijtbuffet inbegrepen. 

Voor een vrijblijvende offerte kunt altijd contact opnemen met sales@flow-hg.com

Referenties

referenties seminaries

Vraag een offerte aan

Voor elke bedrijfsmeeting of samenkomst. Wij vervullen perfect uw wensen.